KONSERT:

Leonov + Monograf

Releasekonsert for albumet "WAKE"

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

LEONOV har siden starten i 2010 vært inspirert av det eksistensielle, mørket og kvalene, så vel som håpet og nysgjerrigheten på det som ligger utenfor  rekkevidde. ”Wake” er bandets andre album, som gis ut på Fysisk Format 26. oktober, og tar for seg livets store vandring i møte med disse kreftene,  fra krybbe til grav. Albumet vitner om at Leonovs musikk har blitt tyngre, men bandet viderefører sin kjærlighet for store lydbilder og frimodige bruk av sjangre, som oftest lander et sted mellom post-metal, shoegaze og celestial doom.

 

”We’re talking about post-metal which totters on the precipice of sludge, accompanied by excellent and otherworldly vocals of the most rarified sort.” – heavyblogisheavy.com

 

Albumet ble spilt inn i Taakeheimen Lydrike, med unntak av låten ”Eucharist” som ble innspilt i Malabar Studio ved hjelp av Christoffer  Gaarder. Albumet er mikset og co-produsert av Morten Øby i Taakeheimen.  Simen Skari har laget designet til utgivelsen, og har gjennom det visuelle uttrykket klart å formidle albumets mørke tema på en formidabel måte.

På releasekonserten vil det vises en videoinstallasjon, som er skreddersydd for albumet i sin helhet.

 

MONOGRAF

I Monograf blir post-rock, progressive rock og den dystrere delen av norsk folkemusikk flettet sammen i en unik kombinasjon. Inspirasjon fra band som Grails, Godspeed You Black Emperor og felespilleren Nils Økland kan høres, samtidig som en egen stilsikkerhet og særpreg skinner klart og tydelig frem.  De ferdigstiller for øyeblikket sin første fullengder som utgis tidlig neste år.

Program

February

March

April

May

December