KONSERT:

Live Aids featuring Deathcrush

Støyrock // Narkorock // Spacerock // Postpunk / /Støypop // Osvosvosv

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Live Aids har de siste årene herjet livescenen i Oslo med grandiose og uforutsigbare konserter. Bandet består av en base på 5, men på scena kan det likegreit være 20. Musikken er insisterende energisk og trekker fra Postpunk, Narkorock og Noisepop.

Eivind Schou (Serena Maneesh) og Vidar Anker Fillion (Deathcrush/Oilskin) er nå integrert i støyorkesteret som har ført til enda mer ekstreme og utagerende liveshows. Fra strykekvartett og trylleshow til harsh noise, synther og visuals blir dette  garantert en spesiell opplevelse.

Sammen med Linn Nystadnes (første halvdel av den Oslo-baserte noiserock instutisjonen Deathcrush) og diverse andre gjester inntar LiveCrush eller DeathAids scena på Blå i det som blir en fucked opp og unik aften.

LIVE AIDS//DEATHCRUSH//TATER ANDERSSON på BLÅ 16.02.23 – Mer gitar, mer synth, mer pop, mer støy, mer techno, mer moro, mersmakilicious.

Som en verdig avslutning på kvelden kommer et av Østfolds sorteste får Tater Andersson (aka antichrist/munn til munn metoden/working class techno/kommun records) og gjør et live dj-set med eget materiale og remixer av det beste som beveger seg i østlandsunnergrunnen. Gritty electro ala den franske skolen (ed banger records, justice mm) med et snev av russisk dystopi.

Ta deg fri på fredag! Dette blir årets første anledning til egenmelding.

For fans of:
-bands
-First Price
-Power Point®

Program

March

April

May

December