KONSERT + KLUBB:

Liveurope Festival Oslo

NYLENDA / MOKRI / DE UNDERJORDISKE (DK) / OKLOU DJ (FR) / MBA + OVERRASKELSE!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Free

20:30 NYLENDA
21:30 MOKRI
22:30 DE UNDERJORDISKE
23:45 SURPRISE!
00:30 OKLOU DJ
02:00 MBA
CC:100 etter kl.23:30

 

NYLENDA

Med sine bevegelige, nærmest hypnotiske rytmer har nylenda klart å skape et ‘sound’ som er friskt og fengende. Elementer av sen psykedelisk Beatles blandet med 70- og 80-talls-synther resulterer i et særegent uttrykk og dansbare rytmer det er vanskelig å motstå. nylenda slapp sin første singel “Burning Eyes” høsten 2017 som ble fulgt opp av “Cetacean Call” og “Every Mind Is a Temple”. Dette har resultert i gode omtaler og lovord fra flere som har fått øynene opp for nylendas moderne miks av psykedelisk pop og elektronika. nylenda har tidligere spilt på Mablis Festivalen (2018), Perfect Sounds Forever, gjort support for Bob Hund, og spilt på by:Larm (2018) hvor de også ble tildelt NOPA-stipendet.

 

MOKRI

Mokri er en Oslo-basert trio som kombinerer eksperimentell, psykedelisk rock, med no wave og noise. Det siste året har bandet forkynt sin hypnotiske, plastiske støyrock på festivaler og scener som By:larm, Mil International Music Network (Lisboa, Portugal), Fjellparkfestivalen, Klubbøya, Vivid- a post rock festival +++  Trioen kombinerer akustisk og elektronisk lyd til et særegent uttrykk hvor melodiske, dissonerende og støyende lydlandskaper underbygges av hypnotiske rytmer. Debutskiven TOTAL LOVE ble tidligere i sommer sluppet på det kvalitetsbevisste undergrunnslabelet Sheep Chase Records (Dark Times, FOAMMM, Outer Limit Lotus). TOTAL LOVE er innspilt i Malabar studio i Oslo, med Emil Nikolaisen bak spakene, i domkirken i Bergen og i Berlin, og er produsert i samarbeid mellom Ådne Meisfjord og bandet selv.

 

DE UNDERJORDISKE (DK)

De danske psychrockerene kommer rett fra årets Roskildefestival med et flunkende nytt album under armen. Suggerende rock’n’roll som drar deg tilbake til rockens hverdagshelter fra 60- og 70-tallet.

 

OVERRASKELSE!

 

OKLOU DJ (FR)

Marylou Mayniel – aka Oklou – er en fransk produsent, vokalist og komponist som er basert i London. Da hun flyttet til Paris grunnla hun et radio/dj crew kalt TGAF og startet med å fremføre hennes første livefremtredener under navnet Oklou. En serie av online utgivelser, mixer, liveshows og Djsets har gjort at hun har etablert seg som en viktig del av en ny Europeisk elektroniskundergrunnsscene. Hennes 6-spor EP «The Rite of May» ble utgitt på NUXXE, et plateselskap skapt av UK artistene  coucou chloe, Shygirl og Sega Bodega.

 

MBA

MBA er det nye kallenavnet til Martin Basmo Aspen, en 26-år dj, produsent og visuell artist fra Oppdal, Norge. Han har produsert for rappere som Nina Tech og Killavesi fra Chicago, samarbeidet med Yoshi fra Baltimore og Svani og Henrik the Artist fra Norge. Han har laget djmixer for Beats, Banter and Bob på Radar Radio og Turban Radio under hans tidligere alias DJ KARAOKE. Hans fascinasjon for rå klubblyder fra Baltimore og ambient musikk har gjort at MBA eksprimenterer med mangfoldet av dynamikk og følelser med hans nye EP “Het Natt”, som dropper senere i år.

Program

January

February

March

April

May

December