KONSERT + KLUBB:

Liveurope Festival Oslo

HYSJ / SÂVER / WHALESHARKATTACKS / SIMON KAISER - TRADE (DE) / PURPURRPURPLE

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Free

21:15 HYSJ
22:00 SAVER
22:45 WHALESHARKATTACKS
23:30 SIMON KAISER / TRADE
01:00 PURPURRPURPLE

HYSJ

Hysj har markert seg i Oslos undergrunn med et kompromissløst uttrykk og spinnvill energi. Hysj blander dansbar elektronika og skitten hip-hop for å finne deres unike sound i det moderne urbane landskapet.
Inspirert av hedonisme, flamboyante club kids og nordisk kulde har de skapt seg et særegent og personlig univers i tekstene. De holder DIY-etoset høyt hevet og står for all produksjon av musikken helt fra bunnen. Bandets energiske fremførelse skaper en intens liveopplevelse med den uimotståelige kombinasjonen av en sterkt pressende atmosfære, dansbare rytmer og skamløs pop.

 

SÂVER

Siden etablering for omlag ett år siden har Oslobaserte SÂVER gjort alt annet enn å ligge på latsida. Siden Januar har bandet varma opp for legendariske Crowbar på Blå, for kompisene i Lonely Kamel på John Dee, spilt på metallscena på AyeAye under Musikkfest Oslo og spilt for en svær gjeng med gira metallsvensker i Stockholm. Første fullengder er klar for slipp, og i Oktober gjester de Høstsabbat-festivalen. Norges desidert tyngste knutepunkt. SÂVER består av medlemmer fra Tombstones og HYMN.
Tungt og Hardt og Brutalt er essensielle stikkord.

 

SIMON KAISER / TRADE (DE)

Simon Kaiser er en DJ og produsent basert i Berlin. Han startet TRADE party som fort ble en  av de mest suksessfulle klubbkveldene i Berlin og fikk mye internasjonal oppmerksomhet.  23-åringen har utgitt tre singler i 2018 og jobber nå med å fullføre en EP som kommer i  høst. Han har skapt seg et navn ved å spille rundt om i Europa, Mexico, USA og være en av TRADE sine residents djs. Hans DJsets varier fra techno til eksprimentell klubbmusikkinfluert av dancehall og qgom. Ved å spillesine egne produksjonerlimer han det hele sammen.

 

PURPURRPRUPLE

De siste årene har PURPURRPURPLE, Annette Kvithyll, seilt frem som en av landets mest aktive og populære DJs. Med et kyndig utvalg av rå klubblåter og en tilstedeværelse og estetikk det er umulig å ikke legge merke til, har hun bygd opp en solid fanskare og spilt på klubber og festivaler rundt omkring i hele landet.

Hun samarbeider også jevnlig med det beste den skandinaviske undergrunnen har å by på, enten det er musikk, kunst eller mote. I 2013 leverte hun vokal til Slick Shoota-singelen «F Dat», utgitt på Mad Decent, som ble omtalt i svært positive vendinger av Pitchfork. I 2014 ledet låten «Sleepers» til et omfattende samarbeid, både visuelt og musikalsk, med klesmerket Avenue. Og som en del av Ball ‘Em Up-konseptet sørger hun for at Oslo-folk jevnlig kan danse til den beste cutting edge-musikken.

PURPURRPURPLE holder seg i konstant bevegelse, alltid med stor eksperimenteringsvilje. Hun har tidligere spilt på Sonar Stockholm, CTM og Way Out West, og i år har turen kommet til Roskilde og – selvsagt – Øyafestivalen!

 

 

Program

January

February

March

April

May

December