LIVEUROPE PRESENTERER:

Cocaine Piss + HYSJ + Hudkreft

Belgisk riotpunk

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

COCAINE PISS

Belgia har en voksende noise punk scene på gang og Cocaine Piss er i teten. Bandet fra Liége har gjort noen helt utrolige konserter, men er nå på vei inn i en ny epoke og et enda et nytt nivå etter sitt debutalbum. The Dancer ble spilt inn med den legendariske produsenten Steve Albini i Chicago. Cocaine Piss har uten tvil en av de aller mest karismatiske frontfigurene nå om dagen og resten av bandet byr på enkel, rask, effektiv, aggresiv og kjærlig musikk med et live show som vil forbløffe deg. Pønk på sitt beste!

 

HYSJ
Hysj har markert seg i Oslos undergrunn med et kompromissløst uttrykk og spinnvill energi. Hysj blander dansbar elektronika og skitten hip-hop for å finne deres unike sound i det moderne urbane landskapet.
Inspirert av hedonisme, flamboyante club kids og nordisk kulde har de skapt seg et særegent og personlig univers i tekstene. De holder DIY-etoset høyt hevet og står for all produksjon av musikken helt fra bunnen. Bandets energiske fremførelse skaper en intens liveopplevelse med den uimotståelige kombinasjonen av en sterkt pressende atmosfære, dansbare rytmer og skamløs pop.

HUDKREFT
Hudkreft er et politisk engasjert band du bør ha merket deg allerede. De fire jentene spiller dønn ærlig pønk som tar opp en rekke samfunnsaktuelle temaer.
De har spilt sammen siden 2016, ga ut to debut-singler i november 2017, og slapp sin første EP fredag 1. Februar.
17 åringene har spilt på alt fra Stovner rockefabrikk, til Mono og Chateau Neuf, samt arrangert egen festival to år på rad. Hudkreft er noen å holde øye med!

Program

February

March

April

May

December