KONSERT:

Eivind Vullum + Jerzy Maczynski + Nicolas Stocker

+ Live viusals av: Katarzyna Debska

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Eivind Vullum er en norsk musiker, lyddesigner og dj.
Vullum har bakgrunn fra den elektroniske musikkscenen i Oslo, som ene halvdelen av
hardwaretechno-duoen Bloksberg, som gjorde seg bemerket med sin vindskeive riff-tækno på
klubber i inn og utland, samt som dj med sitt tidligere faste klubbkonsept klubb KADABRA på
Blå, Oslo.

Vullum har en BA i lyddesign fra NISS og studerer nå musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo.
Han har bidratt med lyddesignet til den interaktive installasjonen Speisa, fremført på Ultimafestivalen, samt Kunstmuseet Kube i Ålesund og har jobbet på flere videoprosjekter, nå sist sammen med kunstner Thyra Dragseth.

Hans debut-soloalbum OHMS LOVE ble utgitt på HMD Records våren 2022.
Albumet består av syv små, meditative og harmoniske lydverk som befinner seg i grenseland mellom new age music og ambient. Det er både maksimalistisk og minimalistisk. Låtene er spilt inn med analoge synther, mikset med prosesserte field-recordings og elektro- akustisk lyd. Vullums bakgrunn som lyddesigner har satt sitt preg på dynamikken og det narrative
i musikken.

Jerzy Maczynski er en polsk jazzmusiker, produsent og komponist. Han ga ut sin soloskive “Jerry and The Pelican System” på den kredible labelen Polish Jazz i 2019 og har turnert med dette materiale på scener/festivaler som f.eks: London Jazz Festival, NCPA Mumbai Experimental Stage og Jazz nad Odra. Han ga i 2021 ut plata “Sariani” på den nederlandske labelen Yeyeh. Her var det musikalske uttrykket en mer improvisert hybrid av saxofon og elektronikk, en retning han jobber i når han gjør sine solokonserter, ofte i samarbeid med visual artist Katarzyna Debska. Maczynski driver også DIY-stedet Sauna Studio i Warszawa som på kort tid har blitt en snakkis i den eksperimentelle kunst og musikk-scenen der. I det lille ex-sovjetiske svømmebassenget huser de alt fra performancekunst og utstillinger til konserter.

Nicolas Stocker er en sveitsisk trommeslager som har gjort seg bemerket på jazzscenen i Europa i grupper som f.eks KALI Trio, Nik Bärtsch MOBILE og i samarbeid med Areni Agbabian (ECM). Han har også bidratt musikalsk på mer elektronisk rettede utgivelser som f. eks Ricardo Villalobos / Max Loderbauers utgivelse RE:ECM 2011 og nå sist på Maarja Nut’s sitt album Hinged fra 2021. Han ga ut sitt debut-soloalbum på Ronin Rythm Records i 2018.

 :::
Denne kvelden vil Vullum presentere nytt materiale, samt musikk fra plata Ohms Love i trio format med Jerzy Maczynski (saksofon, elektronikk) og Nicolas Stocker (slagverk) + Katarzyna Debska på live visuals. Maczynski og Stocker vil gjøre hvert sitt solosett før konserten til slutt.

Denne kvelden er støttet av Liveurope !

Program

June

July

August

September

October

November

December

January