KONSERT:

Louise Lemón

dødsgospel

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Etter sin kritikerhyllede albumdebut med «Purge» som ble sluppet tidlig 2018 er Louise Lemón tilbake med sin nye singel «Not Enough» som er hentet fra det etterlengtede oppfølger albumet «A Broken Heart Is An Open Heart» som slippes i mars 2019.

I anledning plateslipp er en kort europaturne allerede booket, og tar bandet blant annet til den prestisjefylte festivalen Roadburn i Tilburg, Nederland.
Men før den tid skal Louise Lemón til Blå den 10. April!

Lemón har eksperimentert med instrumentering og produksjon siden hennes forrige fullengder, noe som har forynget uttrykket på det nye albumet.
Hun er åpen om at påvirkninger hentet fra 60- og 70- tallets psychrock og soul har inspirert låtskrivingen. Albumet er spilt inn live i studio og utelukkende på vintage- mikrofoner og forsterkere for å skape et så organisk uttrykk som mulig. Det nye albumet er på lik linje med debuten produsert og mikset av samarbeidsparteneren Randall Dunn (SunnO))), Myrkur, Earth, Wolves in the Throne Room).

2018 har vært litt av et år for Louise Lemón med slipp av det harmoniske debutalbumet «Purge», europaturnering blant annet som support for islandske Sólstafir, og ikke minst innspillingen av det nye albumet «A Broken Heart Is An Open Heart».

Det hviler ingen tvil om at også 2019 kommer til å bli litt av et år for den svenske artisten!

Program

January

February

March

April

May

December