KONSERT:

Avlyst: Lord Finesse

old-school hiphop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Vi beklager å måtte meddele at vi ikke kan gjennomføre denne konserten på bakgrunn av nye restriksjoner fra Oslo kommune. Vi beklager så mye det inntrufne.

 

Lord Finesse omtales av mange som selve lederen av Diggin’ In The Crates-crewet. D.I.T.C definerte nesten egenhendig hva New York-Hip Hop innebar via klassiske debuter fra Finesse selv, Fat Joe, Show & A.G, Diamond D og ikke minst avdøde Big L tidlig på 90-tallet. Ingen kunne røre D.I.T.C når det kom til innovativ men tradjisjonstro og samplebaserte produksjoner samt punchline-rik og underholdende battle-Rap av typen som fikk deg til å spole tilbake.

Finesse er en av de mest egenartede og udiskutable tungtvekterne i musikkindustrien, og hans platesamling går for å være en av de råeste i verden. Dette er nok mye av årsaken til at Lord Finesse er også en sagnomsust produsent, og ikke bare for sin egen gjeng. Visste du at han bidro på både Dr. Dre sitt klassiske “2001” album og ikke minst The Notorious B.I.G. sin «Ready To Die” – to av Rap historiens største utgivelser?

Program

February

March

April

May

December