KLUBB:

MAMDU FEELS

:nasty. En konseptuell klubbkveld med følelser som fundament!

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

MAMDU FEELS NASTY
«…jeg trenger en kveld på byen hvor det bare spilles musikk man kan grinde og wine til. Jeg trenger noe dancehall og noe old school RnB, du vet sånn «baby making music». Får jeg det som jeg vil, skal fange den nærmeste peng tingen og danse på h*n så svetten pipler. Så kan vi dra å nattbade etterpå, og lage sommerminner som varer til vi dør…»
*hører på Dexta Daps – No Underwear*

MAMDU FEELS
For alle de gangene du har blitt så SINT at du synger og danser det ut i speilet til harde beats og røffe tekster. For alle de gangene våryren har kicket inn, og hver rytme får deg til å ville dra skjørtet opp, og KASTE hodet bakover. For alle de såre, dype, deilige, vonde følelsene. Her er kveldene hvor vi HYLLER følelsene, og musikken vi hører med de.

Hvilken følelse som er i fokus varierer fra gang til gang. Gjennom en sammensetning av musikk, lys og bilde, vil MAMDU gi publikum en annen klubbopplevelse. MAMDU FEELS vil også inkorporere andre elementer inn i kvelden, som passer med gitt kveld. Dette kan være burlesque, kortfilm, billedkunst, set design etc.

MAMDU
Som liten så hun på MTV og ville bli Missy Eliotts bakgrunnsdanser. Som stor ble hun lyddesigner + DJ + klubbkurator + Jr A&R. Chiller midt mellom underground og mainstream, med det postmoderne og afrofuturistiske, og annen “urban”, eller svart musikk.

Har du ikke opplevd MAMDU alene eller som GYMMEN på Øyanatt, Øya, Slottsfjell, Skral, Kadetten, i England, Sverige, Danmark, Pride, Redbull Music Festival Oslo, som tour-dj med Myra eller OMVR, eller klubber rundt om i landet de siste fem årene, slapp av. Hun har deg.

Program

February

March

April

May

December