KLUBB:

Monument pres. Svreca

en verden av techno!

Time, date & age restrictions 22:00 21+
Tickets 150,—

Monument har det siste året dratt i gang noen av de mest innovative og magiske technofestene i Norge. Nå er vi tilbake på Blå, og denne gangen med en spesial-versjon av vår klubbnatt.

► Billetter: Vipps 150,- til 503501

❧ Kvelden vil begynne med den anerkjente Oslo-duoen Bendik Baksaas & Jo David som vil vekke sansene dine med en improvisert ambient konsert som transformeres mot techno.

❦ Rundt midnatt vil Spanias ledende Techno artist Svreca ta oss med på en reise gjennom sofistikerte, abstrakte og dansbare techno-beats.

✺ For å gjøre opplevelsen komplett vil våre visuelle artister Joao og Melissa sette opp LED-barer og presentere et spektakulært visuelt show.

♥ For denne spesielle anledningen legger vi til tegnspråk i vokabulæret. Enkelte ansatte i dør, garderobe og bar prater tegnspråk.

Med dette ønsker Monument og Blå at alle og enhver skal føle seg velkommen til denne sanserike kvelden, der dans, frihet, musikk, kreativitet og kjærlighet står i fokus.

ID: 21
__

Kjenner du ikke til Monument? Vårt mål er å gi mennesker den beste musikken fra verdens techno scene gjennom events, vårt nettmagasin og podcast.

Sjekk oss ut online:
Magasin: https://mnmt.no/
Podcast: Find it on your Podcast app, or Soundcloud!
Instagram: instagram.com/mnmt.no/
Om Oss: https://mnmt.no/about/

Program

February

March

April

May

December