KLUBB:

NOBLE DANCER

m/Joachim Trier, Erlend Mokkelbost og Torgny Amdam

Joachim Trier, Erlend Mokkelbost og Torgny Amdam samler sin felles kjærlighet, interesse og nysgjerrighet for boogie, electro, disco, soul, ny house og oldschool hip-hop under ett navn – Noble Dancer.

Navnet stjal de fra en mytisk klubb som eksisterte på Skillebekk i Oslo tidlig på 80-tallet. Det passet konseptet siden mye av musikken Trier, Mokkelbost og Amdam interesserer seg for er fra nettopp den tiden – en periode i musikkhistorien der ny teknologi møtte soulfulness.

Ut av dette kom en vanvittig mengde uimotståelig og dansbar musikk, som idag lever i beste velgående gjennom å inspirere kontemporære artister.

Kombinasjonen av nytt og gammelt er grobunnen for denne kjærligheterklæringen som heter Noble Dancer, der en potpourri av gamle og nye filmklipp – nøye satt sammen av Joachim Trier og hans gode venn William Jobling – akkompagnerer et øsent dansegulv.

Trioen har allerede hatt fantastiske klubbkvelder i Oslo, New York, Trondheim og Cannes, og nå videreføres tradisjonen på Oslos legendariske utelivsbalje Blå.