KONSERT:

Nothing Personal

eksentrisk elektropop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Nothing Personal er et kollasjprosjekt bestående av Dorothea Økland, Thea Emilie Wang og Solveig Wang. Bandet omfavner eksperimentelle poplåter, frie improvisasjonsstrekk og fieldrecordings, og musikken kan beskrives som eksperimentell pop med elementer fra jazz, R&B og elektroakustisk musikk. Nothing Personal mikser ukonvensjonelle elementer og servere lytterne en live lydkollasj som blir til i nuet. Tilnærmingen til musikken er som i en forskerlab der de tre musikerne undersøker lyder, låter og effekter.

Trioens første EP «The Alchemy of Nothing Personal» høstet lovord ord i alle retninger og ble beskrevet av DNs Audun Vinger som «…en drøm som går i oppfyllelse, der søkende elektronisk samtidsmusikk møter intrikate popmelodier, sensibilitet fra avantgarde-r&b, sofistikert trance og impro. Lydbildet er både taktilt og sprudlende, og det føles som det vokser vidunderlige sopper ut av maskinene de bestyrer. Dette er ekstra tydelig på konserter, der trioen ser ut som en blanding av et lydlaboratorium og den mest forlokkende kult»

Bandet har spilt på festivaler som blant annet by:Larm, Festspillene i Nord-Norge og avsluttet åpningskonserten på prestisjefylte Borealis i 2022. Konsertopplevelsen er akkompagnert av Tobias Gulbrandsens visuals som gir musikken og lytteropplevelsen en egen dimensjon. Nothing Personal tar med lytteren i utforskningen av hva som er personlig i musikken. Er det teksten til en poplåt, en fieldrecording av en grandtante som synger, eller en sunget melodi med autotune?

Program

February

March

April

May

December