FESTIVAL:

ORGIVM SATANICVM III

dyster og ond metall

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 999,—

Etter tre år med pest og tomhet, returnerer Orgivm Satanicvm endelig i 2024 og lar oss dermed starte året som seg hør og bør, med mørke, uhygge og generelt grim stemning! I to dager til ende blir det dyster og ond metall fra inn- og utland, med et nokså bredt musikalsk spenn som hele veien holder seg innenfor det den akkurat passe utrivelige delen av spekteret!

Dette er de første bekreftede bandene:

ESOTERIC
Denne mektige funeral doom-kolossen har sitt opphav i metallens vugge, Birmingham. Esoteric er kanskje det seigeste og tyngste bandet denne byen har fostret, og deres episke, atmosfæriske og smått psykedeliske doom er noe av det mest kompromissløse innen sjangeren! Dette blir bandets første konsert i Norge siden 2015 (og første i Oslo siden 2008), og det er bare å se fram til en uforglemmelig opplevelse!

HETROERTZEN
Svartmetall-beistet Hetroertzen ble dannet i Chile tilbake i 1997, og i 2009 flyttet bandet til Sverige. Underveis har de sluppet sju album med sin egen unike okkulte, luciferianistiske og kaotiske Black Metal. De har også turnert ekstensivt, blant annet sammen med norske Troll og Dødheimsgard. Nå får vi endelig muligheten til å se bandet fremføre låter fra fjorårets stemningsfulle og ritualistiske album “Phosphorous, vol. 1”.

ULTRA SILVAM
Disse svenskene leverer det ypperste innen bloddryppende djevelsk og aggressiv Black Metal, som kombinerer råskap og brutalitet med en ond atmosfære som allerede har vunnet bandet mange fans. Deres andre album “The Sanctity of Death” står som et av fjorårets store høydepunkt, og live er de et angrep på alle sanser!

JORDSJUK
Denne norske gjengen er så splitter ny at de bare såvidt har rukket å gjøre seg synlige på nettet, men medlemmene er alt annet enn noviser. Bandet består av veteranene Renton, Mannevond og Sagstad, som har bakgrunn fra band som Urgehal, Sarkom, Nattverd, Pantheon I, Koldbrann og Djevel, og som Jordsjuk leverer de deilig primitiv og krass styggedom med beina i både død og fordervelse!

STAHLSARG
Britiske Stahlsarg har lenge boblet i undergrunnen som et band å se opp for, og på årets EP “Suicide of God” har de for alvor tatt steget opp i den britiske Black Metal-eliten. Bandet kombinerer det melankolsk atmosfæriske med illsint riffing og bistre blastbeats, så fans av både Gorgoroth, Winterfylleth, Mayhem og mere til vil få et olmt smil om munnen!

Program

June

July

August

September

October

November

December

January