ØYAFESTIVALEN 2019:

ØyaNatt: Daughters (US) + Beaten To Death

Rock av den mer intense sorten

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

TICKET WITH ØYA PASS: 225 / WITHOUT: 275 

Det kaotiske maskineriet som kaller seg for Daughters burde ikke trenge særlig til introduksjon for de fleste.

Fra de tidligste utbruddene til de mer tempererte og mørke låtene man finner på det nyeste albumet You Won’t Get What You Want (Ipecac 2018), så har bandet vært noe som har blitt sverget til i undergrunnsscenen. Daughters’ unike, fryktløse tilnærming til støyrocken har en fot i 90-tallets banebrytende hardcore, men lener seg såpass langt inn i fremtiden at publikum må holde seg på tå hev til enhver tid. Her kan man forvente det uforventede.

Har du ikke særlig kjennskap til dem fra før, så er det verdt å ta seg notis av Daughters om du fan av band som The Locust, The Birthday Party eller lignende.

 

BEATEN TO DEATH
Melodisk grindcore: Noen vil hevde dette er en selvmotsigende definisjon, men det er fortsatt en definisjon som passer godt på Beaten To Deaths musikk.

Beaten To Death består av medlemmer fra Insense, Tsjuder, Cumshots og She Said Deastroy og har ervervet seg fans over hele verden for sin energiske og påfallende melodiske, innovative tilnærming til grindcore.

Det Oslo-baserte bandet slapp nylig sitt fjerde album ”Agronomicon”, atter en gang til strålende kritikker fra en samlet, internasjonal musikkpresse. ”Agronomicon” ble kronet med en Spellemann-nominasjon i kategorien Metal. Beaten To Death er selvfølgelig skuffet over at kategorien Melodisk Grindcore fortsatt ikke er lansert slik at de hadde vært garantert en seier.

Seier skal du ikke se bort fra at det blir denne kvelden uansett!

DOVILE
Tja? Den beste måten å beskrive spillestilen er vel absurd. En absurd og salig blanding av industrial, no wave, noise, obscure, punk, metal, ambient, experimental, elektronika med en “alt går”-innstilling

Program

February

March

April

May

December