KONSERT:

Pere Ubu

Avant-garde heltene på avskjedsturné!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 300,—

I 1975 sa Pere Ubu hei og hallo til omverdenen med den smått apokalyptiske syvtommeren “30 Seconds Over Tokyo”, en utgivelse som staket ut nesten 45 år med avantgardistisk rock.

Pere Ubu har aldri opplevd de aller største kommersielle suksessene, men på den andre siden har bandet fra Cleveland, Ohio vært inspirasjonskilden til en endeløs liste med artister. Den aller mest åpenbare å nevne er “vår egen” Bob Hund, som oversatte teksten på “A Final Solution” og gjorde den til sin egen, livefavoritten “Ett Fall Och En Lösning”.

I oktober returnerer de amerikanske ringrevene til Oslo og BLÅ. Med seg har de sitt splitter nye album “The Long Goodbye” som slippes i juli. Grunnlegger David Thomas har uttalt – som tittelen gjennspeiler – at dette også blir bandets siste.

David Fricke i Rolling Stone har allerede tinget albumet som mer i retning av electro garage noe også førstesingelen “What I Heard On The Pop radio” også gir oss følelsen av. Det blir en behørlig gjennomgang av det blodferske låtutvalget og så klart en solid dose med låter som spenner gjennom hele karrieren.

Vi takker Pere Ubu for musikken og håper så mange som mulig kommer og tar et siste farvel til dette fantastiske bandet!

Program

January

February

March

April

May

December