KLUBB:

Q&I

gamle juveler og nye perler!

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

Sabrina (Qleo) Cleopatra og Ida Helene kom inn som et friskt pust på DJ-scenen i 2017 og har fylt dansegulvet på klubber som Blå, Hysj, Stratos, Rockefeller og Parkteatret, samt festivaler som H&M Loves Music, PRIDE, Slottsfjell og Øya.

Den dynamiske duoen ble fort ettertraktet for sine dansbare og energiske DJ-sett og med sin særegne stil ble de også kåret til mote-Norge sine nye DJ-favoritter av Melk&Honning. De har spilt på utallige
motearragementer for blant annet Oslo Runway, Det Nye, Stylista, Vixen og på Milano Design Week. De har også spilt for og samarbeidet med flere kjente merker som Puma, Urban, Designers Remix og H&M.

De har delt scene og varmet opp for artister som Cezinando, Arif, Unge Ferrari, Dagny, Chris Abolade, Pasha, Dutty Dior, Hkeem, Ina Wroldsen og Amanda Delara for å nevne noen.
Q&I spiller en fin kombinasjon av
gamle juveler og nye perler. Duoen holder seg som regel til sjangerne de liker best som R&B, Hip Hop, Pop og elektronisk dansemusikk. De legger heller ikke skjul på at de også sverger til en god dose “guilty pleasures” – til publikums store begeistring – da det alltid ender opp med allsang og alle hender i været på dansegulvet når disse jentene slår seg løs bak spillerne.

Program

February

March

April

May

December