DEN INTERNASJONALE KVINNEDAGEN 2017

Rein (SE) + Hysj + Erick Ellectrick & His Fantasy Gang

+ Faaack Oslo DJ's

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 160,—

REIN

Rein er en av de nyeste tilskuddet til den svenske popfloraen. Forutenom å spille på utdelingen, så var hun også nominert i kategoriene Årets nykommer og Årets dans på P3 Guld. Svenske Gaffa dro også på med noen nominasjoner – Årets liveartist og Årets gjennombrudd. Vi så henne selv da vi var på Eurosonic-festivalen tidligere i januar og kan bekrefte at Rein leverer noe så til de grader på scenen!

 

HYSJ

Med denne kvelden har vi bylarm-aktuelle Hysj som kan sies å være den norske ekvivalenten til Rein, men der Rein beveger seg mot dansegulvet hopper HYSJ ut i hardcore-moshpiten. Med referanser som Crystal Castles, Death Grips, Atari Teenage Riot og Big Black så kan jo ikke dette gå feil.

“Det smakar Atari Teenage Riot, betongcravings, industriell livskraft och urban ångest.”
– FemmeBrutal

“Det er friskt! Hysj er ei skuddsalve inn i anarkohusenes retningsløse core-gjørme. Så visst, tre akkorder og de tre instrumentene gitar, bass & trommer i lag med et godt budskap slår sjelden feil, men når budskapet pakkes inn i noe så umiskjennelig unikt som Hysj, slår det enda hardere.”
– Furore i harare

 

ERICK ELLECTRICK & HIS FANTASY GANG

En slags Nils Bech fra hælvete: lyden av dine favorittøyeblikk som kolliderer med andre folk sine mareritt. Falsk lykke kombinert med et enormt ego, karisma og personlige betrakninger. Latskap og egoisme satt i system på en måte som vil få deg til å grine av både glede og frustrasjon. Likevel er det fengende som fy.

Program

November

December

January

February

April

May