KONSERT:

Rockebandet Ændal

15 års jubileumskonsert!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 325,—

Å menni menni menni, Rockebandet Ændal har i 15 år spredd musikalsk juling, lyriske perler for svin og generelt bråk på offentlig plass, dette må feires!!

Konserten/festen holdes på en av Norges feteste konsertscener, selveste BLÅ i Oslo. Der er drikken kald, lyden knall og med en nydeli uteservering. Foruten konsert med jubilanten, Rockebandet Ændal, skal det også være quiz med lune premier og selvfølgelig et gjesteband med på scenen (hvem det blir kommer info om senere). Sist gang Rockebandet Ændal spilte konsert i Oslo var på Revolver i fjor, og da solgte billettene unna fortere enn nattmaten på nach. Derfor bør du/dere være kjapt ute med å forhåndskjøpe billettå allerede nå, ikje gidd å gå glipp av denne festen/konserten!

Rockebandet Ændal er et norsk hardtslående metalband med opprinnelse fra Arendal som består av medlemmer fra kjente band som Stonegard, Bulk, Benea Reach og YTO. Bandet har etter sin oppstart i 2008 satt en ny standard med sine legendariske sceneopptredener med full klikkings og blodsmak i munnen! Dette fyrverkeriet av et live-band har høstet mye ros for sine utgivelser og konserter og spiller en sømløs blanding av metal og mørk stonerrock med elementer fra hardrocken, og er med sine norske tekster en sann fest av brutal energi med fullt trøkk og massivt lydbilde. Ikke bare er bandnavnet tatt fra Norges hardeste by, Arendal, men alle medlemmene er ekte Ændalitter som er oppvokst på trusler, vold og fyll. Rockebandet Ændal jobber med ny musikk, og slapp i 2022 to nye hardtslående låter (Cobra / Inceltorsk) som viser bandets svært gode evne til å koke opp gamle rocketriks til ferske og moderne uttrykk med overdrevet volum, groove og samspill.

«experiencing Rockebandet Ændal live is simply like receiving a good beating»
The Goose, 2020

«Rockebandet Ændal er kanskje et av landets beste liveband, vokalisten er definitivt en av norsk rocks beste frontmen»
MetalVice, 2022

Dette blir en kveld med max tjugging, så kom tidlig, ta med deg en sterk nakke, for dette blir neve i fjeset og hånda i beiben!

Program

June

July

August

September

October

November

December

January