RELEASEKONSERT:

Sea Change

Elektronisk kunst-pop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Sea Change er den Berlinbaserte musikeren og produsenten Ellen A. W. Sunde og hennes abstrakte elektroniske pop. Hun debuterte i 2015 med albumet Breakage, og har med sin introverte synthpop og intime vokal spilt konserter over store deler av Europa samt på toneangivende festivaler som Øyafestivalen, Iceland Airwaves og Eurosonic.

Nå er den norske låtskriveren og produsenten klar med oppfølgeren I N S I D E som skal slippes på Shapes Recordings 15. november 2019. På albumet utforsker hun et mer trippy og suggererende lydbilde med modulære teksturer og drømmende ambient kombinert med pitch-shifted vokal og klubbinspirerte beats som kommer enda tydeligere fram i livesettingen.

Sea Change jobbet med albumet under et lengre opphold i Los Angeles og senere i Berlin. Hun tok inspirasjon fra begge byenes klubbmiljøer, fascinert av technoens minimalisme og den seksuelle friheten som disse klubbene innehar, i tillegg påvirket av sine egne fysiske restriksjoner med to operasjoner reflekterer albumet over kroppsmaskineriet, transformasjon og kreativ frihet.

«Jeg jobbet intuitivt og prøvde å kanalisere den samme tilstanden jeg er i når jeg klubber, ikke overtenke slik som jeg pleier, men jobbe impulsivt nesten anti-intellektuelt. Det ligger noe der som er interessant å utforske»

Albumet co-produsert og mikset av BAYA I Luft Studio Oslo og slippes på Shapes Recordings 15. november 2019.

Program

February

March

April

May

December