KLUBB:

Seksuell

ALLER SISTE SEKSUELL I OSLO!

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

MASSE GJESTER TBA – vi starter på uteserveringen fra kl. 19:00, og gjennom hele kvelden får vi selskap av masse fine folk som har vært viktige for Seksuell siden starten. STAY TUNED.

—————-

Det startet jo bare på kødd. Skulle være én onsdag i bakgården på Fisk & Vilt for å vise at også vi likte og kunne spille skamløs musikk, i en tid der ingen andre gjorde det – i alle fall ikke på kredible Youngstorget. Det ble starten på et åtte år langt eventyr, og noen av de villeste kveldene vi noen gang har vært med på. Fra å være en bakgårdsfest totalt uten hemninger på Fisk & Vilt, til å bli en garanti for topp stemning en fredag i måneden på Blå, alt via noen ville festivalopptredner på blant annet Findings, Træna, Slottsfjell, Øyanatt, Trondheim Calling og Rakettnatt – og ikke minst Kongsberg Jazzfestival.

Du har sikkert skjønt hva vi prøver å komme frem til nå, og det er at tiden har kommet for at vi i Seksuell takker for oss. Det har vært en stor ære å få spille for dere alle disse årene, og det skal bli en like stor ære å få gjøre det et par ganger til!

Åtte år med utallige kaoskvelder avsluttes denne kvelden!

Program

February

March

April

May

December