KLUBB:

Seksuell

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

CC: 100,- FØR 24.00, 150,- ETTER.

Etter å ha gått over til annenhver måned med Seksuell på Blå, er det helt sjukt hvor stor trangen til å spille igjen har blitt for hver gang. Halvparten så mange Seksuell-kvelder betyr rett og slett at man må ha det dobbelt så fett hver gang – enkel matematikk det der. Men så er det en utfordring vi er helt sikre på at Seksuell-publikummet tar på strak arm også.

PS – nå er det riktignok ikke to måneder til neste gang etter dette, for vi sees naturligvis på Blå igjen 2. juledag! Men vi kjører dobbelt så hardt denne gangen likevel, om det skulle være noe tvil!

———————————————————

Det hele startet som en slags spøk på Fisk & Vilt for noen år siden, men over natten ble Seksuell en beryktet og svært populær kveld i det ellers så kredible Oslo-klubbmiljøet på den tiden. Det var og er en helt usaklig, men uimotståelig, blanding av hits, som i løpet av en kveld befinner seg delvis på 90-tallet, delvis på tidlig 2000-tall – en fot plantet innenfor RnB, og den andre innen de aller beste poplåtene. Det hele toppet med en liten dose av de mest skamløse hiphop-hits man kan tenke seg. De siste årene har Seksuell stått for noen legendariske kvelder rundt omkring i landet, og én fredag i måneden står de for max festgaranti på Blå. Det slår faktisk aldri feil.

Program

January

February

March

April

May

December