KONSERT:

Sex Judas

blanding av funk, disco, house, afro, punk og elektronika

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Sex Judas inviterer til fest på Blå for å feire sin Spellemannspris for albumet ”Go Down Judas”. Skiva ble sluppet i mai 2018 på skotske Optimo Music, og blander influenser fra funk, disco, house, afro, punk og elektronika, til et særegent og høyst dansbart uttrykk.

I rollen som Sex Judas skjuler Tore Gjedrem (Ost & Kjex) seg, og et killer backing band bestående av Ivar Winther (Snuten) på gitar/fløyte og keys, Sidiki Camara på perkusjon og Ngoni, Kristian Edvardsen på bass og Tore Brevik på perkusjon.

Live låter de som ei kule, og spiller låter fra albumet og kommende utgivelser. Det blir salg av t-skjorter, plater og trykk. Illustrert av Sindre Goksøyr.

Fra Presseskriv – Go Down Judas Mai 2018:

Tore Gjedrem fra elektronika-duoen Ost&Kjex albumdebuterer som Sex Judas feat. Ricky. Et prosjekt som kanaliserer hans kjærlighet for tegneserier, de bohemske tradisjoner og hans fasinasjon for livets irrganger.

Jeg har hatt et ønske om å lage et prosjekt hvor det er rom for alle musikalske innfall og hvor den røde tråden er av ordet til Judas. Den ultimate synderen, gjenfødt som et barn av Venus. Tores Judas er ingen slem fyr, snarere en frisindig hippie med stor appetitt for livet. Visuelt skildres universet av illustratør Sindre Goksøyr.

Inspirasjon hentes fra afrikansk musikk, 80-tallets NYC, postpunk, disco, norsk nyveiv, folk og elektronika. Fra artister som Bohannon og hans monotone protodisco til Qusimoto med hans Hip hop – tegneserieunivers. Med på plata er en rekke nøkkelpersoner fra musikkscenen i Oslo som dj-gudfar Pål ”Strangefruit” Nyhus, Bugge Wesseltoft, Sidiki Camara, Tracee Meyn, Kristian Edvardsen, Ivar ”Sunten” Winther og Ole Henrik Moe.

Program

January

February

March

April

May

December