LIVEUROPE PRESENTERER:

ShitKid + Skalla

lofi opprørspop

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Shitkid kan beskrives som en slags hjemmelaget, lo-fi vindskeiv opprørspop med særdeles spisse albuer og en betydelig forkjærlighet for blant annet grunge og garagerock.

Bandet startet i 2016 som Åsa Söderqvist sitt soloprosjekt, men har raskt stabilisert seg som en duo sammen med kompisen Lina Molarin Ericson. ShitKid har på kort tid klart å gjøre seg bemerket for de tidlige EP-ene og debutalbumet Fish (2017) og har blitt hyllet både i hjemlandet Sverige og internasjonalt.

Furoren ville på ingen måte avta etter at de de slapp andrealbumet Detention tidligere i år og i november inntar de endelig Oslo og BLÅ igjen.

SKALLA

Skalla spiller en slags passiv-aggressiv rap-inspirert punk, og har medlemmer fra band som Deathcrush, brenn., PRTLVX og Cvnt Fistvla. Da Skalla singeldebuterte med «Sognsvann» og tilhørende musikkvideo i 2016, ble bandet umiddelbart booket til Øyafestivalen, i tillegg til en drøss supportjobber for band som Viagra Boys og Hjerteslag. I 2017 kom EPen «Natt til siste mai», som fikk gode omtaler og ble utropt til en av årets beste norske utgivelser (Deichmans musikkblogg). Smakebitene fra det kommende debutalbumet, den deprimerende fotballhymnen «Rekdal» og korpsballaden «Kanskje jeg lyver» tyder på at Skalla beveger seg videre fra den primitive punken som preget EPen. Nytt av året er også at Edvard Smith Save fra brenn. har tatt over bassgitaren. Fullengderen «Mørkets hastighet» slippes på nyåret

 

Program

January

February

March

April

May

December