KLUBB:

Sidesprang 2 ÅR!

m/ Safario, ProllyNah, Dutty Dior, Isah ++

Time, date & age restrictions 23:00 21+
Tickets 120,—

CC: 90,- før midnatt / 120,- etter midnatt
RNB | BASS MUSIC | HOUSE | HIPHOP | CLUB MUSIC | UK | BANGERS !!!

Fredag 4. mai fyller Sidesprang 2 år på BLÅ og det feires med brask og bram med konserter av Safario, ProllyNah, Dutty Dior, Isah, ++!! Dette blir en festaften uten like og vi gleder oss masse allerede! ♥

Forvent goood s(temning), fullt dansegulv og nye og gamle flammer as usual fra bla.:
Drake, Cardi B, Nora Collective, DJ Q, Bryson Tiller (li), Cashmere Cat, Charli XCX, So Shifty, Major Lazer, $kimask The Slump God, Tory Lanez, Rihanna, Sinjin Hawke, Migos, Crazy Cousinz, Stefflon Don, Lil Pump, Dårlig Vane, Mura Masa, Lil Uzi Vert, Hi Tom, PARTYNEXTDOOR, Snakehips, Future, Lil Yachty, Lars Vaular, Brenmar, Young Thug. Henrik The Artist, Boy Better Know, Svani, Katy B, Kehlani, Stormzy, J Hus, Rytmeklubben og utrooolig mye mer digg klubb-snæXXXTENTACION! Så inviter en venn og begi dere ut vårens beste sidesprang fra hverdagen! ♥
————————–————————–————
Safario:
Kacper Tratkowski aka. Safario fra Holmestrand/Oslo fortsetter å imponere med energifylte og minnerike konsertkvelder. Etter å ha varmet opp for Arif og Unge Ferrari på Oslo Spektrum med den nye gladlåta «Feeling Good!», har Safario fått en stor buzz både i Norge og i utlandet, som fortsetter å stige og spre glede rundt i verden! Han er også kjent for å produsere, mikse og mastre all sin egen musikk selv

ProllyNah:
ProllyNah er et nytt friskt pust til den urbane musikkscenen i Norge. Med catchy melodier og bass-orienterte beats, er han klar for å erobre det norske markedet. Stavangerrapperen har jobbet i kulissene med store navn og endelig trer han ut av skyggen. han slapp sin debut singel «Ridiculous» Feat. Dutty Dior & Martin Hazy (kjent fra Dårlig Vane) tidlig i april.

Dutty Dior:
Dutty Dior er et up and coming navn i den urbane musikk scenen. 21 åringen har tidligere gjestet på Isah´s låt «Seint» og ProllyNah´s «Ridiculous» med Martin Hazy.
Dior kommer med sin debut singel iløpet av sommeren 2018.

Isah:
Isah er Stavanger gutten med sansen for urban-pop. Han gav i høst ut låta «Seint» som har rukket og streame over 100 000 på få måneder. Låta kom inn på flere av Spotifys spillelister og blitt spilt på flere av NRK´s radio kanaler. Isah kommer med sin Debut Ep Høsten 2018
————————–————————–————

Etter en rekke forrykende kvelder bak seg igjennom 2016 og 2017 ispedd ville kvelder med Cashmere Cat og Crazy Cousinz (UK), samt et 1-års jubileum med mye av det mest spennende fra klubb-Norge på en og samme kveld, er Sidesprang tilbake på BLÅ for å feire 2-års bursdag samt spille våren ordentlig inn! Gutta bak konseptet, Alexander Nerayo og Eirik Tillerli, har satt fyr på dansegulv rundt om i Norge i snart et tiår. På sitt Sidesprang (fra sine andre klubbkonsepter) dyrker de sin felles kjærlighet for bla. britisk klubbkultur, bassmusikk, rnb, hiphop og alt annet av klubbmusikk de har lagt sin elsk på.
Med seg har de også med seg heavy hitta(!) Marius Sunde på bla. artwork og design samt fantastisk flinke Emil Christoffer Mathisen på lyyys!

Sidesprang:
Eirik er best kjent som halvparten av duoen Loveless (Nora Collective) og med konseptene RAW JUICE (Vinner av “Årets Klubb”-kategorien 2 år av Natt & Dag) og Klubb Loveless.

Alexander var i likhet med Eirik en av grunnleggerne av RAW JUICE(Vinner av “Årets Klubb”-kategorien 2 år av Natt & Dag) og har lenge fremmet klubbkulturen ut til nordmenn generelt. Også kjent via prosjektet YOURFR1END.

Unn deg et Sidesprang fra hverdagen! ♥ ♥ ♥

Program

February

March

April

May

December