KLUBB:

Sidesprang med: Uniiqu3 (US)

club music / uk house / bass music / bangers!

Time, date & age restrictions 23:00 21+
Tickets 120,—

OMG! Neste Sidesprang blir et for historiebøkene med storstilt besøk av selveste UNIIQU3!

UNIIQU3 (US):
Jersey Club-bevegelsen blir hyllet og spådd av musikkpublikasjoner som FADER og VICE til å bli den neste store bølgen innenfor danse- og klubb-musikk, og Jersey Club’ens førstedame, selveste UNIIQU3, kommer å velsigner Sidesprang med en amerikansk klubbaften av de sjeldne fre 26. Oktober! UNIIQU3, født Cherise Gary, begynte musikkkarrieren som en ettertraktet vokalist i Jersey club-scenen, og har iløpet av de siste årene markert seg som en av de mest spennende produsentene i sjangeren ++ om dagen. Fra å arrangere noen av New Jerseys feteste fester og klubbkonsept som feks # 135theParty, har hun gått fra det til å spille for Givenchy, Red Bull Sound Select, H & M, MTV, hatt Boiler Room sessions og mer, bare iløpet av det siste året

Låtene hennes blir regelmessig spilt av store navn som Diplo, A-Trak, Anna Lunoe, Nina Las Vegas, Sinjin Hawke og hun har selv delt scene med artister, og DJs, som feks: Rae Sremmurd, Kehlani, Skepta, Cashmere Cat og Hudson Mohawke bare for å nevne noen. Settene til UNIIQU3 er alltid en heeeftig fest og er kjent for å bevege seg uanstrengt og sømløst mellom alt fra hip-hop, R & B til litt hardere bassmusikk + dansbar klubbmusikk. -Alt ispedd hennes egne remixer og orginal-låter. Dette blir et alvorlig vllt sidesprang mildt sagt!

Sidesprang:

Etter en rekke forrykende kvelder bak seg igjennom 2016 og 2017 ispedd ville kvelder med Cashmere Cat og Crazy Cousinz (UK), samt jubileumer med mye av det mest spennende fra klubb-Norge på en og samme kveld, er Sidesprang tilbake på BLÅ for å spille sommeren ordentlig ut! Gutta bak konseptet, Alexander Nerayo og Eirik Tillerli, har satt fyr på dansegulv rundt om i Norge i snart et tiår. På sitt Sidesprang (fra sine andre klubbkonsepter) dyrker de sin felles kjærlighet for bla. britisk klubbkultur, bassmusikk, rnb, hiphop og alt annet av klubbmusikk de har lagt sin elsk på.
Med seg har de også med seg heavy hitta(!) Marius Sunde på bla. artwork og design samt fantastisk flinke Emil Christoffer Mathiseni på lyyys!

Eirik er best kjent som halvparten av duoen Loveless (Nora Collective) og med konseptene RAW JUICE (Vinner av “Årets Klubb”-kategorien 2 år av Natt & Dag) og Klubb Loveless.

Alexander var i likhet med Eirik en av grunnleggerne av RAW JUICE (Vinner av “Årets Klubb”-kategorien 2 år av Natt & Dag) og har lenge fremmet klubbkultur ut til nordmenn generelt. Også kjent via prosjektet YOURFR1END.

Tidligere gjesteartister i tilfeldig rekkefølge:
Cashmere Cat, Crazy Cousins, Rytmeklubben, Slick Shoota, SVANI, Marie Komissar, Chmmr, Skawr / Emilpls, Snap n Crackle / Also Known As, Roger Hansen, Safario, ProllyNah, Dutty Dior, Isah +++

Unn deg et Sidesprang fra hverdagen! ♥ ♥ ♥

Program

February

March

April

May

December