OSLO PIX, BLÅ & ØYAFESTIVALEN PRESENTERER:

Silvana – Väck mig när ni vaknat + klubb

en helaften med filmvisning etterfulgt av klubbkveld!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

ommeren starter med film, med fest, og med filmfestivalen Oslo Pix. Og hva passer vel bedre enn å oppleve musikk på film der musikken hører hjemme?

Oslo Pix, BLÅ og Øyafestivalen presenterer en helaften med filmvisning etterfulgt av klubbkveld 7. juni.

Få med deg den kritikerroste musikkdokumentaren om Silvana Imam, Silvana – Väck mig när ni vaknat, som på få år har blitt en av Skandinavias største rapartister. Les mer om filmen her: https://bit.ly/2KoNMwB

Program:

20.00: Dørene åpner
20.30: Filmvisning av Silvana – Väck mig när ni vaknat
22.00-00.00: Klubb: Ragna (KUUK)
00.00-03.00: Klubb: Mamdu (Gymmen) b2b Beatriixx 

Billettpris for film + klubb: 180 kr. Kjøp her: https://bit.ly/2rJGHzy
Billettpris klubb: 100 kr. Kjøp her https://bit.ly/2wHGnXc

Aldersgrense 20 år

Om filmen:

Silvana Imam har røtter fra Litauen og Syria, er beintøff feminist, åpent lesbisk, og har på få år blitt en av Skandinavias største rapartister. Politiske og kompromissløse tekster har gjort Silvana til en markant stemme både på og utenfor scenen, og hun har blitt kåret til årets artist og årets tekstforfatter i Sverige.

Det er med andre ord Silvanas tid, og en slik suksesshistorie blir det selvsagt film av. I dokumentaren om Silvana får vi følge artisten på nært hold fra tiden som gryende artist til ikon, en reise som inneholder fremgang og motgang.

Regi: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis
Sverige – 2017 – 95 min
Svensk tale, engelsk tekst

Om Ragna (KUUK)

Ragna, kjent fra rapgruppa KUUK, spiller hip hop i alle sine former og aggresjons-varianter, fra old school til Silvana. KUUK-klubb spiller fast på Revolver og Internasjonalen, og live har de spilt på alt fra de største scenene i Oslo til de minste palle-scenene i landets kriker og kroker. Hos oss stiller hun solo, og tar med seg feit musikk å elske og digge hits å svette til. Det blir fette najs, om hun får si det selv.

Om Mamdu (Gymmen) b2b Beatriixx:

MAMDU er kjent fra DJ-duoen GYMMEN, og har gjennom fem år skapt mang en uforglemmelig klubbkveld. Men hennes evige lidenskap for musikk med tunge rytmer, og hennes øre for hva som beveger et dansegulv, har hun spilt i både Oslo, Trondheim, Tromsø og London.

Gjennom en kombinasjon av god gammeldags RnB, friske pust av Gqom, verdensdominernde hip hop og gripende elektronisk undergrunnsmusikk, har MAMDU jobbet for å bryte ned kjønnsstereotypier og samlet folk fra alle slag. Hun har tidligere gjort klubbkvelder på bl.a. Rockefeller, Pride, Skal og Øyanatt, samt vært DJ og programleder på flere radiokanaler.

Beatriixx beskriver seg selv som en gammel sjel i en ung kropp og det representerer hun gjennom musikken hun spiller. For utenom de gamle, gode, soul-fulle klassikerne lager hun derimot også plass til nye, magiske hiter som er å finne på markedet. Hun har spilt på flere av Oslos utesteder, i Birmingham (UK), Los Angeles (USA), og varmet opp for RnB duoen THEY. Beatriixx er også DJ og co- host på radioshowet Natrional Rap Show som går hver fredag på NRK P3.

Om Oslo Pix:
4.-10. juni 2018 ruller vi ut den røde løperen, og det er duket for filmfest i Oslo. Oslo Pix er en publikumsfestival som skal gi Oslofolk – og andre folk som vil ta turen til byen – det beste innen europeisk og nordamerikansk film, med et særlig fokus på nordisk film.

Program

January

February

March

April

May

December