PÅSKEKLUBB:

SOJUXLINNI

konsert med Lekende Lett, dj-spill og deilig bedroop av Jez_ebel!

Time, date & age restrictions 23:00 21+
Tickets 120,—

SOJUXLINNI presenterer: Lekende Lett (konsert) + Jez_ebel
Langfredag inviterer vi til klubbkveld med Lekende Lett-konsert, dj-spill og support i form av deilig bedroom pop av Jez_ebel.

“SOJUXLINNI er slik klubbing kan og bør høres ut i 2018.”
http://www.nattogdag.no/2018/12/nominerte-arets-klubb/

Lekende Lett
Lekende Lett er en bergensk duo som mikser klubb, hip hop, R&B og Miami Bass med helstøpte norske tekster. Bandet har sluppet 6 singler så langt; Nike, Søndag og Bli hos meg for å nevne noen. De har holdt konserter landet rundt og laget mat stemning som på bestilling. De kommer til Blå med et svett, vakkert og eklektisk set for alle smaker og sanser.
https://soundcloud.com/lekendelett

SOJUXLINNI
Yvonne Ruyter og Jonas Grieg samler rapkrefter med dyp og suggererende elektronisk musikk, og kombinerer rap, trap og grime med techno, tech house, afro tech, gqom og footwork. Tidligere har de blant annet spilt på steder som Blå, Revolver, Trondheim Calling, Munchmuseet, backstage på Slottsfjell, Oslovelo og Dattera til Hagen.
https://soundcloud.com/yvonneruyter

JEZ_EBEL
JEZ_EBEL er en freidig jente som hovedsakelig har holdt seg i Soundcloud-landskapet i en god stund. Her hun laget sin egen verden av elektronisk soulful bedroom-pop. Med eklektiske utrykk, et uskyldig ansikt og en sterk tendens til å synge om kjærlighet og seksualitet. Etter å ha startet året med By:Larm vil hun snart bli aktuell med låter, men når? Det får vi vente å se.
https://soundcloud.com/jez_ebel

Program

February

March

April

May

December