KONSERT:

Spielbergs + Posterboys & Killer Kid Mozart

Furuberget og Polar Artist inviterer til labelkveld!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Spielbergs
Karrierepilen til Spielbergs har pekt rett opp siden de første gang tittet mysende ut av øvingslokalet for et år siden.
Spielbergs er tre erfarne indiehuer fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indierock. De har gjort seg godt bemerket her til lands siden oppstarten, og nå har også det store utlandet fått øynene opp for Oslo-trioen.
Bandet har signert internasjonal platekontrakt med det helt ferske plateselskapet By The Time It Gets Dark. 27. april slippes en EP internasjonalt med både nytt og eldre materiale. Den blir gitt ut digitaltsamt i et eksklusivt opplag kassetter. Første låt ut “We are all going to Die” har allerede rukket og høste glitrende kritikker i blant annet Stereogum, NME, Clash Magazine og DIY Magazine.

Posterboys
Ikke lenge etter slippet av debutalbumet sitt har Posterboys kastet seg i det igjen og slapp i januar sin nye EP, «Pizza Time». EP-en er spilt inn helt analogt hos Propeller Studio i Oslo.
Sammen med mikser og tekniker, Hans Andreas Horntveth, ryddet bandet vekk alle datamaskinene i det ellers heldigitale studioet, rullet inn en gigantisk tape-recorder, jekket noen pils og brukte en helg på en klassisk analog innspilling, akkurat som det skulle vært
1964. På «Pizza Time» fortsetter bandet å rendyrke soundet som preget debutalbumet, «The Notorious Posterboys», fra november 2017. Her er den energiske blandingen av powerpop og collegerock ispedd en god porsjon fengende melodilinjer og ekstatiske trommebrekk. EP-en kan også by på bandets mest punka og mest melankolske kutt til dags dato.

Support: Killer Kid Mozart
Den norske indierockens redningsmenn er fra Elverum og kaller seg Killer Kid Mozart. Med catchy riff og nådeløse soloer spiller den nå Oslo-baserte kvartetten musikk med tydelige referanser til 90-tallets amerikanske indiescene. Samtidig lar de seg også inspirere av drivet og meloditeften til nyere band som Cloud Nothings og
Japandroids.

Program

January

February

March

April

May

December