KONSERT:

Spielbergs

Supp: Cora Sandel og The Billion Trillions

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 240,—

Karrierepilen til Spielbergs har pekt rett opp siden den første gangen de tittet mysende ut av øvingslokalet for snart to år siden. Debutalbumet “This Is Not The End” så endelig dagens lys 1.februar!

Spielbergs er tre erfarne indie-huer fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indie-rock. De har gjort seg godt bemerket her til lands siden oppstarten, og nå har også det store utland virkelig fått øynene opp for Oslo-trioen.

James Parrish og Jay Taylor, som driver det anerkjente Prescription PR i UK, så bandet på en liten kjellerscene under Trondheim Calling i 2017. De falt så hardt for Spielbergs at de bestemte seg for å starte plateselskap for å sikre seg bandet før noen andre rakk å signere dem. Våren 2018 slapp de Spielbergs’ første utgivelse «Distant Star EP» internasjonalt på sitt nystartede label By The Time It Gets Dark og sjeldent har en EP fra et norsk indie-band laget så mye buzz i internasjonal media.

1.februar 2019 slapp bandet sitt etterlengtede debutalbum «This Is Not The End» og har sanket inn toppkarakterer fra musikkanmeldere i inn- og utland.
Bandet slipper allerede i høst ny musikk og vi venter i spenning på ny musikk i forkant av konserten på BLÅ.

Program

February

March

April

May

December