TORSDAGSKLUBB:

Stine Amundsen & DELLA

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Free

Stine Amundsen og DELLA har en forkjærlighet for elektrononisk dansemusikk, spesielt house, som skinner gjennom deres DJ-sett. Det er bare ett ord som brukes til å beskrive denne musikken: kjærlighet❤️

Della:
Som en dyktig DJ, både teknisk og musikalsk, er hun resident på Oslos berømte klubb Jaeger, og har spilt på klubber rundt om i verden, som Zur Wilden Renate i Berlin, Culturebox i København, Music i San Francisco, Monkey Loft i Seattle , og har spilt undergroundfester fra London til New York, LA, San Francisco, Miami, Chicago, Barcelona, ​​Sveits, Polen, Kroatia og Sverige. Hun har spilt med talenter som Miss Kitten, Magda, Ellen Allien, Luke Solomon, Maya Jane Coles, Brett Johnson, Doc Martin, Matt Tolfrey og Seven Davis Jr. for å nevne noen få.

Stine Amundsen:
Stine Amundsen har de siste 3 årene etablert seg som en hot-shot på Oslos klubbscene og har bygd et navn for seg selv som DJ innenfor Oslos elektronika miljø. Hun er resident på The Villa og har de siste årene dukket opp på steder som Jaeger, Angst, Elefant, H&M Loves music og Dattera til Hagen. Hun er resident DJ og arrangør av det populære morgen-konseptet, Breakfast BEAT.

Vi gleder oss til begge jentene skal lire av seg sommerlige house vibes denne torsdagen!

Program

February

March

April

May

December