KLUBB:

SUNKISSED LIVE: Mungolian Jet Set + The Exorcist GBG

+ Coltsfoot / g-Ha & Olanskii / Vinny Villbass

Time, date & age restrictions 21:00 23+
Tickets Get tickets 150,—

Sunkissed og BLÅ presenterer en kosmisk helaften med flust av psykedeliske disco toner.

MUNGOLIAN JET SET
De lokalreiste jetsetterne i dette psykedeliske klubbmonsteret av et band vet å dra på når det gjelder. Ledet an av Strangefruit og Knut Sævik har de i en årrekke frelst oss fra det onde, men samtidig gitt oss akk så mange dansbare fristelser. Bassen sitter løst og det samme gjør besetningen, så her er det bare å la seg rive med av dette mangehodete discojazzkraut-trollet.

THE EXORCIST GBG
The Exorcist GBG er en sinns- og tidsforvrengende elektronisk psych opplevelse, med en seriøs funkete dansegroove. Litt som det smått legendariske Goblin på farlige kult-ritual-induserende farmasøytiske substanser. Hypnotisk, drivende, med et ondt glimt i deres kollektive øye, vil dette febrilske Göteborg- baserte bandet forårsake deilig kaos på dansegulvet. Det er bare å la sinnet oppløses og føres videre inn i rikene der italienske horror grooves og hypnotiske spacekraut toner danser i skjønneste forening!

Coltssfoot // g-HA & Olanskii // Vinny Villbass
Evigunge Nico Coltsfoot feirer 20 år som dj i år! Som en av Sunkissed faste one-liner ryttere gjennom tidene, er det på sin plass å gjøre litt ekstra stas på herren denne kvelden. I boksen finner vi hestehoven stort sett i et viktig møte møte mellom Larry Heard og Dixon, gjerne med en passe dose hot cues og trolske vokaler. Før og etter tar g-HA & Olanskii og Vinny Villbass som normalt fast kontroll over tømmene i boksen.

Program

January

February

March

April

May

December