KONSERT OG KUNSTUTSTILLING:

Orgium Satanica 2019

Acârash + Strid + Blodstrupmoen = Dødsmesse for kalde sjeler

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

ORGIUM SATANICA 2019

Årlig dødsmesse for kalde sjeler. Musikk og kunst forenes i en hyllest til mørket og døden.

 

ACÂRASH

Okkult black-doom. Acârash debuterte i 2018 med «In Chaos Becrowned» på Dark Essence Records.
Acârash har bakgrunn fra det avantgarde hard rock-bandet The Void, som var et kultfenomen på 1990-tallet og utgjorde kjernen i et ytterliggående og lovløst miljø tilknyttet black metal- og rockemiljøet i Oslo-området.

Medlemmene Sølve Sæther, Lukas Paulsen og Anlov P. Mathiesen har også fartstid fra band som Lonely Kamel, Zection8 og Faustus. Med seg har de fått gitarist Anders Gjelsvik.

 

STRID

Et pioner-band innen depressiv black metal som ble dannet allerede i 1990 (under navnet Malfeitor). Har de senere år blitt supplert av medlemmer fra blant annet DHG og Fleurety.

 

BLODSTRUPMOEN

Post-black metal fra Gressvik, Østfold.
Debuterte med «Blodstrupmoen» i 2016 til utsøkt kritikk, med blant annet 9/10 av Metal Hammer Norway og 5/6 fra Evig Lyttar. Blodstrupmoen har siden debuten vært å finne på store norske festivaler som Slottsfjell og Tons of Rock.

 

TRINE GRIMM & NICK MORTE

Kunstnerene og tattovørene Trine Grimm og Nick Morte, kjent for mange fra studioet Lucky 7 Classic Tattoo, vil for anledningen sette opp en egen kunstutstilling på Blå!

 

BURLESQUE OCCULTI
Okkult burlesque av ypperste merke når The Fleshoticas og Novelty Starr forener sine mørke krefter til en okkult seanse.

Program

February

March

April

May

December