KONSERT:

The Bug + Spykidelic

apokalyptisk dancehall

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

The Bug er det viktigste utløpet for Kevin Martin, den formskiftende produsenten med et enestående rykte for sine hissige liveshows og en imponerende katalog med prosjekter og samarbeid som inkluderer Techno Animal, King Midas Sound, Razor X Productions, og nylig – Miss Red, ZONAL og The Bug vs. Earth.

The Bugs signatur apokalyptiske dancehall produksjonsstil ble formet i London på starten av 2000- tallet gjennom samarbeid med UK dub veteranen The Rootsman, Daddy Freddy, Toastie Taylor og Paul St Hillaire for å nevne noen. Disse samarbeidene i tillegg til The Bugs bidrag til formingen av dubstep scenen ble startskuddet for «London Zoo», hans kritikerroste album som ble sluppet i 2008 på Ninja Tune.
Albumet, satte spor langt utenfor den tidlige dubstep scenen og ble hyllet for sin slående sammensmelting av dancehall, grime, hip-hop, dub og noise.

I årene etter utgivelsen av «London Zoo» har The Bug på ingen måte hvilt på laurbærene. The Bug har iherdig vekslet mellom å gjøre konserter, gi ut albumer og en bråte med remixer og samarbeid i tillegg til crossover prosjektet hans King Midas Sound.

Gang på gang hyllet av artister som Aphex Twin, Four Tet, Grace Jones, Trent Reznor, Fuck Buttons, Death Grips og Thom Yorke, for å nevne noen, fortsetter The Bug å produsere slående utgivelser og fremføre intense konserter!

 

SPYKIDELIC

Spykidelic kommer fra Sør-London og var på 90-tallet med å arrangere den sagnomsuste klubbkvelden Quirky (Vox Club, Brixton), som huset konserter med blant andre Autechre, Aphex Twin og Biosphere. Han har produsert musikk som Zurich, Knive ov Resistance og Echo Park. I Norge har han hatt flere klubbkonsepter som Acid Grime, Dubious og Dausteg (med Are Mokkelbost), og laget musikk med Necessary med Ted Parsons) og Human Inferno med David Gurrik.

Program

February

March

April

May

December