KONSERT:

The Needs + Rødt Kort

Releasefest og konsert for å feire powerpopbandets første album!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

The Needs slipper sitt debutalbum «You Need The Needs» fredag 6. September 2019, og det skal feires med konsert!

Hva trenger du for å overleve? Primærbehov som mat, vann og tak over hodet, selvfølgelig – men er du som oss, er gitarbasert musikk med uimotståelige refrenger og enorme riff, helt der oppe med familie og en lønn man kan leve av. Det er her The Needs kommer inn i bildet. Du trenger – you need – The Needs. Norges nye power-pop-helter.

Dannet av Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad, countryprins Bendik Brænne og Brænnes storebror og forhenværende vitenskapsmann Mattis, utgjør The Needs en sammensatt pakke av eventyrlyst og musikalske ferdigheter. Det stopper ikke der. Rytmeseksjon extraordinaire består av Honningbarna-trommis og backline-dykker Nils Jørgen Nilsen og Knut-Oscar Nymo fra leve-punkerne i Oslo Ess.

The Needs opptod på Tøyen i Oslo, en unormalt varm sommer da Maciek og Bendik stort sett satt på torget og drakk kaffe. Kalenderne var vidåpne i slagene mellom andre bandprosjekter, og noe måtte de jo finne på. Inspirert av strender, teite hunder og kjedsomheten som oppstår mellom turneer, har The Needs skapt et album som ikke slipper taket – fullt av blodfengende låter du ikke visste at du trengte. Attpåtil fremført av folk fra noen av de viktigste norske rockebandene de siste ti årene.

Som en cocktail av Teenage Fanclubs sommervibber, Replacements’ fandenivolskhet, Cheap Tricks stadiontrøkk og popsmartheten til (tidlig) Weezer, er The Needs ditt soundtrack for alle fremtidige sommerkvelder.

 

RØDT KORT

Rødt Kort er et nytt punkband, inspirert av klassisk oi og pubrock, som Cock Sparrer, Blitz og Camera Silens. Stavanger-gjengen sin første EP kommer snart, men før det kan du se dem spille sine catchy og hardtslående hits live på Blå.

Program

February

March

April

May

December