RELEASEKONSERT:

The Switch

Vi feirer Birds Of Paradise LP-en!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

I høst slipper The Switch albumet  “Birds of Paradise” og vi inviterer til slippfest- og konsert på Blå den 16. November!

Bandet har jobbet to år med “Birds of Paradise”, bandets femte album. De har fortsatt samarbeidet med Christian Engfelt og Studio Paradiso fra tidligere plater, blant annet Spellemann-beprisede “The Switch Album” fra brexit-året 2016. Peter fra The Switch har dette å si om albumet: “ “Birds of Paradise” er vår mest ambisiøse plate så langt. Dette er et forsøk på å lage noe boutique. Noe som skal låte bedre enn andre plater. Fleskete, men ikke overvektig. Dyrt, men ikke dekadent. En tyggis som kommer til å holde på smaken i lang tid. Christian Engfelt fikk kick og vred timeplanen sin som en klut for at denne plata skulle låte perfekt, og det høres. “Birds of Paradise” er den penest innspilte plata noen av oss involverte noensinne har laget.”

The Switch er et sophistipopband fra Oslo som bikker over i classic rock når de spiller konsert. I de tre årene som har gått siden “The Switch Album” ble sluppet, har bandet jobbet med det som bare kan beskrives som “ymse greier”, så denne kvelden vil ikke bare inneholde hele “Birds of Paradise”, men sikkert også smaker på flere mer eller mindre skrullete Switch-prosjekter som vil komme fremover. Det kan hende det blir noe gammal musikk også, men vi lover ikke noe.

Salg av plata på fysisk format vil selvsagt finne sted.

Program

January

February

March

April

May

December