KLUBB:

TROPENATT

miniturné: Fatos x Adipop x Ballo

Time, date & age restrictions 23:00 21+
Tickets Get tickets 100,—

AFROHOUSE • AFROBEATS • DANCEHALL • DEMBOW • CLUB

TROPENATT (TRND)
Afrohouse-konseptet fra Trondheim tar turen til Oslo og Blå!
Tropenatt har holdt høye temperaturer på Diskoteket i Trondheim siden 2015. Bak konseptet står dj- og produsentene ADIPOP (Adiele) og BALLO (Solveig). I fem år har se spilt dansbare rytmer som visker ut skillet mellom Trøndelag og Tropene — og nå Oslo og Orienten.

Tropenatt starter det nye tiåret med en aldri så liten miniturné sammen med dancehall- og afrobeatsdjen Fatos. Få med deg denne helt spesielle konstellasjonen på Blå i Oslo fredag 3. januar eller på Diskoteket i Trondheim 18. januar! Sjekk ut TROPENATT på SoundCloud her: soundcloud.com/tropenattmusikk

FATOS
DJ Fatos er en av Oslos mest fremadstormende og ettertraktede DJs og har fylt dansegulv over hele landet de siste årene. Han har varmet opp, og delt scene, med artister som Geko, Isah, Fetty Wap, Dutty Dior, Gee Dixon, Dårlig Vane, A-Laget. Faots spiller en grov kombinasjon av tunge rap-bangers og deilige dancehall-låter, knyttet sammen med dine favoritt Rnb-låter. Han får et hvilket som helst dansegulv til å poppe og hvilken som helst døv mann til å milly rocke.

Fatos på SoundCloud: https://soundcloud.com/djfatos

BALLO
Ballo er en DJ/produsent basert i Trondheim, hvor hun driver klubbkonseptet Tropenatt på Diskoteket. Hun har også spilt på klubber og festivaler i Berlin, Stockholm og Oslo, og gitt ut musikk på bl. a. Extasis Records, HTS og Classical Trax. Når Ballo spiller kan du forvente deg masse rytmer, bass og melodiøs klubbmusikk fra SoundCloud-universet.

Ballo på SoundCloud: https://soundcloud.com/heiballo

ADIPOP
DJ ADIPOP har spilt musikk på klubber over hele Norge i London (Bedroom Bar), Stockholm (Trëdgården), New York (Kinfolk, Sister City, Cafe Erzulie etc) og gjorde nettopp sin Berlin-debut på Arena Club. I sommer kunne du også se henne på klubbscenen på selveste Øyafestivalen. I snart seks år har den Oslo-djen – som tidligere har hatt residens i både Trondheim og New York – spilt en særegen blanding av afrobeat, dancehall, dembow, rnb og hiphop, klubb og bass. Adipop lager også egne editer og remixer og har blitt spilt på BBC 1Xtra i England. I tillegg har hun laget en rekke mikser og radioshow for utenlandske radiokanaler som Radar Radio, NTS Radio og Rinse FM.

ADIPOP på SoundCloud: soundcloud.com/djadipop

Program

February

March

April

May

December