TORSDAGSKLUBB:

UglyGrrls

4 timer med uhemmet house, dancehall og tekno!

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Free

UglyGrrls startet i kjelleren på Maksitaksi som et event for queerfeminister. Utgangspunktet til UglyGrrls er at man skal uhemmet være seg selv.

Hva vil det si å være stygg? Hvorfor er det så jævlig viktig å ikke være det? UglyGrrls oppfordrer til å endre fokus fra å se på seg selv som problemet til å se på strukturene som lager problemene for oss. Du skal ikke klandre deg selv, men ta opp kampen mot patriarkatet, mot kapitalisme, mot skjønnhetstyranniet.

For å gjøre dette velger vi å ha klubb hvor våre problemer kan forlate kroppene våre en liten stund. Vi fokuserer på kvinnelige artister og ikke-kommersiell musikk for å fremheve de som vi blir stolte av og som inspirerer oss. Vi er frika, stygge kvinner og nyter det til hver eneste tone og bassbeat.

Denne kvelden spiller vi house, dancehall og tekno. Vi vil at denne kvelden skal handle om god stemning, at du skal se deg rundt på dansegulvet og smile. Dersom noe skjer som er ukult, si ifra til oss og vi hjelper deg!

Solidaritet, frihet, likeverd.

INGEN SEXISME, INGEN TRANSFOBI, INGEN RASISME, INGEN MISOGYNI.

Denne kvelden serverer UglyGrrls sine respektive djs 4 timer med uhemmet house, dancehall og tekno! Hvordan skal de blande house, dancehall og tekno spør du? HAH

Det får dere komme og finne ut av selv 😉

Sitat dj Toyota Carina: “Jeg føler denne kvelden er for alle de som var emo på ungdomsskolen og nå lever de et fint liv som miljøbevisste teknodansende 20-somethings”

Program

January

February

March

April

May

December