KONSERT:

Under the Surface

Melodiøs nederlandsk jazzimprovisasjon

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Tre generasjoner unike nederlandske musikere finner hverandre i en felles trang til å improvisere der estetikk, poesi og ensemble spiller en stor rolle. Lytteren blir ført til en nesten drømmeaktig ny virkelighet.

Under the Surface er et nytt nederlandsk band dannet av trommeslager Joost Lijbaart (1967), gitarist Bram Stadhouders (1987) og vokalist Sanne Rambags (1994). Debutalbumet deres ble utgitt på Challenge Records i 2017 ble nominert til en Edison.

Gruppens musikalske formidlingsevne har ført dem til en rekke store festivaler over hele verden; fra Afrika, til Sør- Amerika, Asia, midtøsten og Europa. De fullt improviserte konsertene til Under the Surface fortsetter å være en opplevelse for både band og publikum. Denne opplevelsen kan høres fanges også opp på deres siste live-album Trinity som ble gitt ut i 2019.

 

Under the Surface spiller på de mest fjerne steder som store jazz- og verdensmusikkfestivaler, stuer, museer, på takene til bygninger og i kirker. De tar publikum inn i en skjult verden der ømhet, sinne, trygghet, glede, ensomhet, fred og tristhet spiller en rolle, og som gjør gruppekonsertene bokstavelig talt til en musikalsk reise til menneskesjelen.

Program

February

March

April

May

December