SLIPPKONSERT:

UTSATT: Verdensrommet

jazza indie / hiphop/RnB

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—
Vi beklager å måtte meddele at slippkonserten 20. mars med Verdensrommet har blitt utsatt på bakgrunn av situasjonen i Norge nå og restriksjonene tilknyttet spredningen av coronaviruset. Vi beklager så mye til de som hadde gledet seg til denne konserten. Det hadde vi også.
MEN! Vi jobber fortløpende med ny dato.
Mer info kommer så snart vi vet mer om utviklingen

 

Verdensrommet slipper sitt andre studioalbum, ‘Allting tar slutt’, 13. mars, og legger ut på norgesturné!

Etter singlene ‘Om jeg dør’, ‘En time i en grå dag’ og ‘Som jeg er’, blir dette bandets første større utgivelse siden EPen ‘Problem’. Det skal selvsagt feires med slippfest på BLÅ, fredag 20. mars!

‘Allting tar slutt’ befinner seg et sted mellom debuten ‘Verdensrommet’ og ‘Problem’ – et sted mellom jazzet indie og hiphop/RnB. Med denne helstøpte platen har duoen igjen reformert uttrykket sitt, med bred instrumentering og produksjonsteknikker de har plukket opp langs veien. Det låter likevel kjent; Høvsets karakteristiske stemme og de svevende melodiene akkompagneres av elektroniske beats, som passer like godt på en klubb som hjemme i stuen.

Barndomsvennene Andreas Høvset og Vetle Junker har spilt sammen siden barneskolen. De startet prosjektet Verdensrommet da de var 17 år, mens de fulgte nøye med på den bergenske musikkscenen. I 2012 kom de i kontakt med Young Dreams’ front- og studiomann Matias Tellez, og spilte inn sine første låter ‘Sidelengs’ og ‘Nytt’. Låtene ble raskt plukket opp av NRK P3 og førte til flere nevneverdige spillejobber, blant annet på Slottsfjell og Hovefestivalen. Året etter startet Verdensrommet arbeidet med sin debutplate, og samarbeid med flere profilerte bergensartister, som Lars Vaular, Verk og Chris Holm. Debutplaten ‘Verdensrommet’ ble sluppet i 2015 og fikk svært god omtale i norsk musikkpresse. Våren 2017 kom EPen ‘Problem’ ut via Vibbefanger. ‘Problem’ var en langt mer RnB-inspirert utgivelse, og med gjesteartister som EMIR og Eirik Aas ble EPen den største kommersielle suksessen Verdensrommet har hatt hittil. Svært mange har etterhvert hørt låter som tittelsporet “Problem” og “Du vet det kan gå feil”.

Program

February

March

April

May

December