LIVE RADIO

Vi elsker 2010-tallet?

Nova Amor live radio + klubb

Time, date & age restrictions 20:00 21+
Tickets Free

Hva er det egentlig som har skjedd med rap og rnb på 2010-tallet? Musikkindustrien har neppe opplevd lignende med innovasjon siden grammofonen fikk sitt gjennombrudd på starten av 1900-tallet og i dag har vi mer rap- og rnb-musikk enn noen sinne. Rap har til og med klatret forbi rock, og blitt verdens største sjanger.

Hvordan har det seg at Post Malone er en av verdens mest populære rappere uten å rappe i det hele tatt?

Hvordan har norsk rap og rnb utviklet seg i dette tiåret? Er det noe som heter “bra til å være norsk” lenger, eller er ting nå bare “bra”?

Ser vi en utvikling av musikk som blir mer og mer homogen over hele verden, hvor noen få store artister tar størstedelen av kaka, mens majoriteten av artister putrer av gårde i marginene av Spotify og YouTube?

Så mange spørsmål, så lite tid når Nova Amor inviterer til live-sending på Blå. Vi har fått med noen av våre skarpeste artister og kjennere til å diskutere noen av disse temaene, blant annet Linni, Emir, Adiele og MYRA, og det vil bli flere overraskelser!

Arrangementet er gratis og vi lover gøyale samtaler om musikk, og selvfølgelig litt lytting til noen høydepunkter fra dette tiåret. Det blir også spennende liveopptredener.

Etter livesending blir det gratis torsdagsklubb helt til kl 03.00!

Program

February

March

April

May

December