06.08.2024
KLUBBØYA PÅ BLÅ
tirsdag 6. august 2024
Dørene åpner:
15:00
Slutt:
21:00
Billettpris:
150,- / gratis inngang med Øyapass
Konsert
øya
hiphop
rock

KLUBBØYA PÅ BLÅ 6. august | 17.00 | cc: 150,- (gratis med Øyapass) | id: 20

Klubbdagen 6. august er åpningen av Øyafestivalen 2024. Du får enorme mengder god musikk fra Oslos beste scener og helårsarrangører.

Få med deg hiphop, jazz, elektronika, rock, R&B, visepop, house, støy, pop, afrobeats, folkemusikk, disco, punk, darkwave, post-punk, psykedelia, blues og litt til. Dette spennende programmet er booket av samarbeidsklubbene, og viser hva de mener du bør sjekke ut. Årets program på Blå blir:

ULD En oslobasert jentetrio - Une på vokal, Lucia på piano og Dagny på trekkspill - putt forbokstavene sammen og du får ULD. Etter å ha gått 3 år på videregående sammen, begynte de først å spille sammen på Toneheim folkehøgskole. Sammen lager de tradisjonell folkemusikk med en moderne vri.

Jengo Er en ung norsk rapper, med fokus på eksperimentell trap og oppløftende jersey club. Med flere EPer under beltet er Jengo på en produktiv ting om dagen med hyppige utgivelser. Dette blir hans første opptreden på Blå.

Barbro (DK) Barbro er en artist som insisterer på å skape rom for komplekse følelsestilstander og spørsmål i sin musikk. Med en blanding av punk, indie folk og alternativ rock, frigjør Barbro sine rå bekjennelser, sitt sinne og sårbarhet, i kraftfulle melodier som har gjort dem til et stigende navn på den danske musikkscenen. Barbro er blant annet å se på årets Roskilde Festival

Julia Greni Er en musikkprodusent og dj. I februar 2022 ga hun ut sitt første album, "Fieldmoment», etterfulgt av EPen Chick Lit i 2023. Til daglig studerer hun i Los Angeles og tilbringer mye tid i studio. Familien Greni er allerede godt etablert på den norske musikkscenen, men Julia tråkker opp et helt annet musikalsk spor enn sin far. Musikken hun lager kan beskrives som pop og elektronika som er plukket fra hverandre, og gjort minimalistisk. Publikum får oppleve både akustiske komposisjoner og elektroballader, samt en dose lekenhet. Studerer for tiden musikk i Los Angeles.

Vepsestikk Vepsestikk er et indieband fra Bergen som eksperimenterer med ulike elementer fra punk, progrock og jazz. Vokalen veksler mellom desperate kamprop fra magen og sårbar sirenesang fra hjerteroten. Kvartetten har bemerket seg på ulike scener rundt om i landet, blant annet i forbindelse med Bergenfest, Vossajazz, Havstrøm i Oslo og UKA i Trondheim. Nylig har de også kapret det svenske publikummet på indieklubben Heaven up Here i Stockholm.

Aysay (DK) Ledet av den musikalske kraftpakken Luna Ersahin, er AySay på en misjon for å tilføre flere nyanser til hva dansk musikk kan være. Med en dansk mor og en kurdisk far med tyrkiske røtter, skriver Ersahin sanger som omfavner kurdisk og anatolsk folkemusikk, danske ballader og moderne, drømmende indiepop med en elektronisk vri. Dette er sanger som bygger broer mellom kulturer og puster gjennom flere tradisjoner. Det er også et dypt personlig univers som løftes av Ersahins vakre stemme og fantasifulle saz-spill, samt av AySays andre musikere, Aske Døssing Bendixen og Carl West Hosbond, som tilfører rike nyanser til det musikalske universet med en mangfoldighet av inspirasjoner og stor musikalsk dyktighet.

Denne konserten er støttet av Liveurope. Liveurope er det første pan-europeiske initiativet som støtter konsertarenaer i deres innsats for å promotere fremvoksende europeiske artister. Liveurope er medfinansiert av Creative Europe-programmet til EU.

Vi sees 6. august i Brenneriveien.