15.08.2024
Små Grå - Midt i lyden av A
Presentert av Oslo Jazzfestival 2024
torsdag 15. august 2024
Dørene åpner:
15:00
Slutt:
19:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
290/230
Konsert
oslo
jazz
festival

Premiere og en følelse av fellesskap | Oslojazz 2024

Små Grå har etablert seg som et grensesprengende ensemble med sine sceniske konserter. Siri Jøntvedt er en prisbelønnet dansekunstner og koreograf. Nå har disse fire utøverne slått seg sammen og laget konsertforestillingen "Midt i lyden av A". Forestillingen beskrives som "en hjertevarm hyllest til menneskenes utilstrekkelighet og forsøk på å høre til", og premieren får du oppleve på Oslo Jazzfestival!

"Midt i lyden av A" dreier seg om hvordan vi mennesker innordner oss i det kollektive og søker sammen for å kunne viske ut oss selv for et øyeblikk. På den ene siden ønsker vi å realisere oss selv, finne vår stemme og være originale, og på den andre siden har vi behov for å forsvinne inn i mengden, være én blant flere og inngå i en større enhet. Men hva koster det oss egentlig? Små Grå består av Nina Mortvedt (Band of Gold), Benedikte Kruse (Pitsj, Plutselig Barneteater) og Mai Elise Solberg (Ontz, ME og I, Hanne Hukkelberg). Ensemblet har siden starten i 2008 laget en rekke forestillinger og konserter som er blitt spilt på alt fra store festivaler som Ultima og Moldejazz, til mer intime scener i hele Norge. Siri Jøntvedt er en norsk dansekunstner som siden tidlig 90-tall har arbeidet i det frie scenekunstfeltet både i Norge og internasjonalt.

Med "Midt i lyden av A" inviterer Små Grå og Siri Jøntvedt publikum til å få kjenne følelsen av å smelte inn i fellesskapet, være midt i lyden og midt i mengden. Siri Jøntvedt – dans, Nina Mortvedt – vokal, Benedikte Kruse – vokal, Mai Elise Solberg – vokal

Konsertstart: 18.00 Dører åpner: 17.00 Foto: Kim Hiorthøy