12.04.2024
Vestindien
Support: Trist Pike
fredag 12. april 2024
Dørene åpner:
17:00
Slutt:
20:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
275,-
Konsert
hardrock
punk
metal

Vestindien har operert i sitt lille hjørne av hardrock siden 2009, der de har jobbet i sitt eget tempo og uten kompromisser. Når de omsider slapp sin debutplate ´NULL`, på Dark Essence Records i 2021, var det til unison hyllest i både norsk og internasjonal musikkpresse.


“Dette misantropiske og fendenivoldske møtet mellom punk og tidleg svartmetall utgjorde for meg årets absolutte musikalske høgdepunkt” - NRK P3


“This is unarguably an early candidate for one of the best and most memorable albums of 2021” -RAMZINE 
 «Null» er heldigvis akkurat den intense, rå og bekmørke punkeplaten man kunne håpe på” - Bergens Tidende 
Etter et par utsolgte konserter i Bergen og Oslo på Landmark, Hulen og Revolver gikk bandet tilbake i studio for å jobbe frem sin nye fullengder Verdande. Den slippes på Dark Essence i April 2024, med første smakebit 8. desember. Opplev de på Blå 12. april!

Support: Trist Pike

Trist Pike er en gruppe fra Trondheimsveien i Oslo som spiller synthesizer og roper. De albumdebuterte hos Fysisk Format i 2021, med «Den problematiske drømmmen/Patetisk og patologisk», og fulgte i 2022 opp med gruppens tyngste plate hittil, «Kjærlighet uten frykt».

De lager musikk og skriver tekster om drømmer og frykt, om å leve i byen, og det stadig spinklere håpet om at en eller annen type genuin mellommenneskelig interaksjon kan finne sted i verden.

Trist Pike har spilt for en stadig mer forvirret publikumsmasse på f.eks. Ekko, by:Larm, klubb-Øya, vanlige Øya, Vill Vill Vest, NRK P3, Hærverk, The Villa, Jaeger, hundre andre steder, «you name it».