FAQ

Åpningstider og konsertstart

Oslos fineste uteservering er hver dag fra 12:00 - 00:00 hele sommersesongen.

For en full oversikt over når vi ellers holder åpent anbefaler vi å sjekke arrangementsoversikten her eller på Facebook.

Billettsalg

Billetter selges via Ticketmaster. Du kan kjøpe billetter via deres hjemmesider på ticketmaster.no, eller deres kundeservice på Tlf: 22 82 81 97. Kundeservicen holdes åpen mandag – fredag 08.00-16.00 og lørdag 10.00-14.00.

På arrangementsdagen kan du så lenge det ikke er utsolgt, kjøpe billetter når dørene åpner. (Det anbefales å være ute i god tid!)

Tilgjengelighet

Det er trinnfri inngang på BLÅ, og alle våre fasiliteter er lett tilgjengelig med rullestol.

Vi godtar ledsagerbevis, og det er gratis inngang på alle våre arrangementer for ledsagere med gyldig bevis. Vi anbefaler å kontakte oss på forhånd slik at vi kan legge til rette for at du får en best mulig konsertopplevelse. Kontakt informasjon finner du her

Unngå billettsvindel!

Kjøper du en billetter via uautoriserte billettsider eller privatpersoner utsetter du deg selv for risikoen av å bli svindlet.

BLÅ anbefaler derfor at du alltid kjøper dine billetter via vår billettleverandør Ticketmaster sine hjemmesider. Nettsider som Viagogo og Stubhub videreselger billetter til en rekke arrangementer, og en billett kan fort være solgt en rekke ganger, og med det ugyldig. Det samme gjelder kjøp av billetter fra en privatperson. Vær derfor alltid på vakt, og om du virkelig er nødt, kjøp kun billetter av folk du kjenner og stoler på. Du risikerer å bli avvist i døren til konserten, hvis samme billettnummer har blitt skannet hos en konsertgjest før deg.

I Norge er det ulovlig å videreselge billetter til høyere pris, slike billetter har også en større risiko for å være forfalsket. Er du usikker på hva gjeldende billettpris er på ett av våre arrangementer anbefaler vi å sjekke arrangement sidene våre på vår hjemmeside eller facebook!

Garderobe

Ved større arrangementer har vi alltid garderoben bemannet, og prisen for å henge fra seg jakken er 50,- pr. stykk. Under mindre arrangementer har vi ikke alltid bemannet garderoben, men spør du personalet i baren så er de alltid behjelpelige med å ta imot jakken din.

Gjenglemt

Vi mottar en del henvendelser på gjenglemte artikler på BLÅ.

For de av dere som har glemt igjen noe ber vi dere komme innom uteserveringen i våre åpningstider og høre med en av bartenderne. Gjenglemte ting blir lagret hos oss i 10 dager.

Hva kan jeg ta med meg inn på BLÅ?

Man kan ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre. Det vil si at skarpe/spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

Aldersgrense

Aldersgrensene på våre ulike arrangementer spesifiseres på de ulike arrangements sidene som du enten finner her, eller på vår Facebook side. Dersom det eksempelvis står oppført 20-års aldersgrense, må man være fylt 20 år.

På alle våre arrangementer er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort med lett identifiserbart bilde. Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og beslaglagt.

Kort vs kontanter

Vi tar kort i alle våre barer, døra og garderoben.

Per dags dato tar vi ikke imot kontanter på BLÅ.

Ørepropper

Det kan være høyt lydnivå under noen av våre arrangementer. Ørepropper er tilgjengelig i barene.

Fotografering

Det er fotoforbud på alle våre arrangementer.

Pressefotografer oppfordres å ta kontakt med oss i god tid på forhånd.

Offentlig transport

Buss 34 og 54 stopper på Møllerveien kun et steinkast unna BLÅ.

Trikk 11, 12 og 13 kan tas til Schous Plass. Følger du Nordre Gate 500m frem til Brenneriveien er du i mål!

Har dere ledige parkeringsplasser?

Vi har ikke ledige parkeringsplasser for publikum.

Vi anbefaler derfor alle våre gjester å reise kollektivt.

Ved behov for transport direkte til og fra BLÅ anbefaler vi å benytte en av de mange taxiene som er tilgjengelige i Brenneriveien.