FAQ

Åpningstider og konsertstart

Vi holder uteserveringen åpen hver dag fra kl.11:00- 23:30, i den varmere halvdelen av kalenderåret.

For en full oversikt over når vi ellers holder åpent anbefaler vi å sjekke arrangementsoversikten på våre hjemmesider eller Facebook. Her vil dere finne informasjon om når vi åpner dørene så vel som konsertstart (Facebook). Står det kl. 20:00 på et arrangement på våre hjemmesider betyr dette at vi åpner dørene på dette tidspunktet!

Billettsalg

Billetter selges via Ticketmaster. Du kan kjøpe billetter via deres
hjemmesider på ticketmaster.no, eller deres kundeservice på Tlf: 22 82 81 97.
Kundeservicen holdes åpen mandag – fredag 08.00-16.00 og lørdag 10.00-14.00.

På arrangementsdagen kan du så lenge det ikke er utsolgt, kjøpe billetter når dørene åpner.
(Det anbefales å være ute i god tid!)

Unngå billettsvindel!

Kjøper du en billetter via uautoriserte billettsider eller privatpersoner utsetter du deg selv for risikoen av å bli svindlet.

BLÅ anbefaler derfor at du alltid kjøper dine billetter via vår billettleverandør Ticketmaster sine hjemmesider. Nettsider som Viagogo og Stubhub videreselger billetter til en rekke arrangementer, og en billett kan fort være solgt en rekke ganger, og med det ugyldig. Det samme gjelder kjøp av billetter fra en privatperson. Vær derfor alltid på vakt, og om du virkelig er nødt, kjøp kun billetter av folk du kjenner og stoler på. Du risikerer å bli avvist i døren til konserten, hvis samme billettnummer har blitt skannet hos en konsertgjest før deg.

I Norge er det ulovlig å videreselge billetter til høyere pris, slike billetter har også en større risiko for å være forfalsket. Er du usikker på hva gjeldende billettpris er på ett av våre arrangementer anbefaler vi å sjekke arrangements sidene våre på vår hjemmeside eller facebook!

Garderobe

Ved større arrangementer har vi alltid garderoben bemannet, og prisen for å henge fra seg jakken er 40kr. pr. stykk. Under mindre arrangementer har vi ikke alltid bemannet garderoben, men spør du personalet i baren så er de alltid behjelpelige med å ta imot jakken din.

Gjenglemt

Vi mottar en del henvendelser på gjenglemte artikler på BLÅ.
For de av dere som har glemt igjen noe ber vi dere se gjennom kalenderen og ta turen innom under våre åpningstider. Gjenglemte ting blir lagret hos oss i maks 10 dager.

Hva kan jeg ta med meg inn på BLÅ?

Man kan ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe/spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

Aldersgrense

Aldersgrensene på våre ulike arrangementer spesifiseres de ulike arrangements-sidene som du enten finner her, eller på vår Facebook side. Dersom det eksempelvis står oppført 20-års aldersgrense, MÅ man være fylt 20 år.

På alle våre arrangementer er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort med lett identifiserbart bilde. Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og beslaglagt.

Kort vs kontanter

Vi tar kort i alle våre barer, døra og garderoben.
Per dags dato tar vi ikke imot kontanter i hovedbaren og garderoben.

Det er mulig å ta ut penger til å kjøpe merchandise fra artistene ved noen konserter, men vi anbefaler alle om å ta ut penger på forhånd dersom man har til hensikt å kjøpe plater eller t-skjorter etter konserten.

Ørepropper
Det kan være høyt lydnivå under noen av våre arrangementer. Ørepropper er tilgjengelig i barene.

Fotografering

Det er fotoforbud på alle våre arrangementer.
Pressefotografer oppfordres å ta kontakt med oss i god tid på forhånd.

Tilgjengelighet

Det er trinnfri inngang til våre konserter og toaletter og vi godtar ledsagerbevis.
Vi anbefaler å kontakte oss på forhånd slik at vi kan legge til rette for at du får en best mulig konsertopplevelse.

Offentlig transport

Buss 34 og 54 stopper på Møllerveien kun et steinkast unna BLÅ.
Trikk 11, 12 og 13 kan tas til Schous Plass. Følger du Nordre Gate 500m frem til Brenneriveien er du i mål!

Har dere ledige parkeringsplasser?

Vi har ikke ledige parkeringsplasser for publikum.
Vi anbefaler derfor alle våre gjester å reise kollektivt.

Ved behov for transport direkte til og fra BLÅ anbefaler vi å benytte en av de mange taxiene som er tilgjengelige i Brenneriveien.